Skip to main content

kampaamo, parturi & kauneuden ja hyvinvoinnin palvelut – hämeenlinna

kaikki palvelut samasta salongista

Kampaamo- ja parturipalvelut

Tarjoamme monipuolisesti kampaamo- ja parturipalveluita. Meiltä saat yksilöllisesti toteutetut hiustenleikkaukset, väri- ja rakennekäsittelyt, Framesi-erikoishoidot sekä föönaus- ja kampauspalvelut. Tavoitteenamme on luoda ainutlaatuisia uudistautumisen ja hyvän olon kokemuksia.

Toteutamme myös yksilöllisiä hiustenpidennyksiä sinetti-,  teippi- ja magotekniikoilla. Käytämme Great Lengths ja Simply Natural tuotemerkkejä.

Kehitämme jatkuvasti ammattitaitoamme kouluttautumalla ja seuraamalla trendejä sekä meillä että maailmalla. Tiimimme nauttii täysillä työstään ja ottaa jokaisen asiakkaan yksilöllisesti vastaan.

Kosmetologi

Kauneushuone Kristalli tarjoaa kokonaisvaltaista hyvinvointia koko keholle ja mielelle. Hoitotarjonta on monipuolista: meiltä saat mm. kasvo-, jalka- ja vartalohoidot. Palveluihimme kuuluvat myös kestovärjäykset, sokeroinnit ja rentouttavat hieronnat.

Hoidot tehdään aina räätälöidysti asiakkaan tarpeiden mukaan. Ohjaamme asiakasta kotihoitotuotteiden kanssa ja annamme jokapäiväisiä ihonhoitovinkkejä. Kasvohoidot tehdään decolteelle asti ja hoidon jälkeen tehdään tarvittaessa kevyt ehostus.

Hoitojen jälkeen on mahdollisuus nauttia kupillisesta kahvia, teetä tai kaakaota. Palvelemme jokaista asiakasta kunnioittaen ja kuunnellen.

Kristallissa teitä palvelee ammattitaitoinen SKY-erikoiskosmetologi Pauliina.

HydraFacial

Supersuosittu HydraFacial-laitehoito nyt Kristallista!

Kysy lisää hoidosta: 050 541 9040 / Pauliina Saksa, SKY-kosmetologi

sokerointi

Sokerointi on tehokas ja hellävarainen karvanpoistomenetelmä, joka samalla kuorii ihon silkinpehmeäksi.

Kosmetologimme Pauliina on suorittanut Alexandria Body Sugaring -sokerointikoulutuksen.

meikkaus

Hius- ja Kauneushuone Kristallissa palvelee ammattilainen myös meikkien parissa. Meikkitaiteilijan palveluista löydät meikit niin arkeen kuin juhlaan, sekä myös mahdollisuuden oppia meikkaamaan itse itseäsi. Erikoisuutena ovat Temptu PRO Airbrush -meikkaukset, kulmien monisävyvärjäys ja muotoilu, sekä kulmien microblading & microshading sekä huulten kestopigmentointi (Strawberry Lips). Kristallissa on myös myynnissä italialainen Diego Dalla Palma -meikkisarja.

HAMPAIDEN VALKAISU

CeroPro-hampaidenvalkaisu on hoito, joka vaalentaa hampaat poistamalla kiilteen värjäymät LED-valon ja valkaisugeelin avulla. Tehokas LED-lamppu aktivoi valkaisugeelin, jonka vaikuttava aine on natriumbikarbonaatti eli ruokasooda. Geeli ei sisällä lainkaan hampaiden valkaisussa yleisesti käytettävää peroksidia. Se on luonnonmukainen tuote eikä vahingoita hampaita tai ikeniä. Uuden LED-lamppu teknologian mahdollistama kylmä valo on turvallinen eikä se vaikuta kudoksiin suun sisällä tai ulkopuolella.

Hampaiden tummumisen syyt ovat hyvin vaihtelevia. Yleisimmät syyt tummumiselle ovat ruokien väriaineet, kahvin, teen, punaviinin ja virvoitusjuomien kulutus sekä tupakointi. Myös tietyt antibiootit sekä joidenkin lääkkeiden pitkäaikainen käyttö voi vaikuttaa hampaiden tummumiseen. Hampaat värjäytyvät luonnollisesti myös ajan kuluessa ja iän karttuessa. Lisäksi hampaan kiille ohenee vanhetessaan ja sen rakenne muuttuu, mikä johtaa omalta osaltaan hammaskiilteen valoa heijastavien ominaisuuksien muuttumiseen.

LED-valovalkaisussa hampaat käsitellään valkaisuaineella 3 x 15 minuuttia. LED-valo ei kuumenna hampaan pintaa. Valkaisu ei aiheuta vihlontaa hoidon aikana eikä sen jälkeen. Valkaisulla saavutetaan jopa 2-9 astetta vaaleammat hampaat riippuen lähtökohdasta sekä ihmisen omasta hammasluun sävystä. Valkaisu ei muuta hampaan omaa rakennetta, vaan se vaikuttaa vain värjäytymiä kuljettaviin molekyyleihin hajottaen ne. Se ei heikennä hampaan kiillettä tai kuntoa.

Lisätietoja CeroPro-hampaidenvalkaisusta:
www.ceropro.eu

kestotaivutus

Lash lift eli ripsien kestotaivutus. Tässä luodaan luonnonripsiin lisää kaarevuutta ja näyttävyyttä käsittelemällä ne tarkoitukseen suunnitelluilla taivutus- ja kiinnitysaineilla. Kaarevuutta saadaan valitsemalla erikokoisista silikonimuoteista ripsille parhaiten sopiva, mutta halutun lopputulosta huomioiden. Lopuksi kestovärjätään. Kestotaivutus pysyy noin 6-8 viikkoa tai jopa pidempää riippuen omien ripsien kasvutahdista.

Brow lift eli kulmakarvojen laminointi tai toisin sanoen kulmakarvojen pitkäkestoinen kestomuotoilu. Tässä asetetaan kulmakarvat haluttuun muotoon niin, että ne näyttävät mahdollisimman siisteiltä ja tuuheilta. Lopputulos riippuu suuresti omien kulmakarvojen tuuheudesta. Palvelun päätteeksi kulmakarvat kestovärjätään. Kestomuotoilu pysyy jopa 5 viikkoa.

microblading

Microblading on kulmamuotoilua, joka mahdollistaa kauniit, persoonalliset ja luonnolliset kulmat. Hyvin muotoillut kulmat luovat kasvoille ryhtiä ja arjen meikkaaminen nopeutuu. Kulmat näyttävät hyvältä myös meikittömillä kasvoilla. Microblading-kulmien ikäraja on 18 vuotta.

PIGMENTOINTI

Huulien kestopigmentointi tehdään pigmentointikoneella, jossa huulten rajoja ja huulia käsitellään. Huulien kestopigmentoinnissa keskitytään huulten rajoihin, joita häivytetään myös huulten rajojen sisäpuolelle kevyesti huulten rajan ja huulien ihon aluetta “värittämällä”, jolloin pystytään luomaan kaunis ja huoliteltu lopputulos. Lopputulos on meikkimäinen ja kestää huulissa 2–3 vuotta.

HIERONTA

Klassisessa hieronnassa käytetään otteita kevyellä tai kohtalaisella paineella kipujen lievittämiseksi, kireiden lihasten rentouttamiseksi, veren- ja lymfakierron edistämiseksi sekä kudosten aineenvaihdunnan vilkastuttamiseksi. Hieronnan tarkoitus on rentouttaa, elvyttää ja lisätä kokonaishyvinvointia. Hierontani on “rennon napakkaa” ja sellaista, jossa pystyy myös rentoutua.

Palvelutarjontaamme kuuluvat myös rentouttava kuumakivihieronta sekä syvällisesti rentouttava ja stressiä lieventävä intialainen päähieronta, jossa käsitellään decolletè, käsivarsia, niskaa, päätä ja kasvoja.

KRISTALLIN TUOTESARJAT

IS CLINICAL

IHONHOITOSARJA

iS Clinical, Yksi USA:n suosituimmista medikaalisen tason ihonhoitosarjoista. Tämän aivan huikean, korkealaatuisen tuotesarjan taustalla ovat muun muassa puhtaat, farmaseuttisen tason kasvipohjaiset raaka-aineet, kasvutekijät, tarkasti valvotut valmistusjärjestelmät ja monessa eri roolissa samanaikaisesti toimivat ammattilais- ja jälleenmyyntituotteet joiden ansiosta nämä tuotteet saavat aikaan todellisia tuloksia nopeasti.

Kysy lisää kosmetologiltamme!

framesi

HIUSTENHOITOSARJA

Framesi tuo haute couture -tyyliä ja kuuluisaa italialaista rentoutta catwalkilta salongiin. Muodin maailman inspiroimana Framesi on kehittänyt yli 70 vuoden ajan innovatiivisia tuotteita ja palveluita, joiden avulla kampaajat voivat toteuttaa luovuuttaan ja laatuvaatimuksiaan – ilman rajoituksia.

Framesi pyrkii vastaamaan tulevaisuuden tarpeisiin jo tänään. Framesin laboratoriot on varustettu uusimpien standardien mukaan ja ne kehittävät vain tuotteita, joiden ainesosat ovat terveydelle vaarattomia.

Kysy lisää parturi-kampaajiltamme!

www.framesi.fi

DIEGO DALLA PALMA

MEIKKISARJA

Diego dalla Palma Milano on historiallinen italialainen brändi, joka tunnetaan asiantuntemuksestaan ​​meikin-, ihon- ja hiustenhoidossa. Sen pitkä kokemus antoi ikoniselle brändille mahdollisuuden luoda monipuolisen kauneusmaailman, joka on tunnettu tuotteidensa korkeasta laadusta ja suorituskyvystä.

Kristallissa on myynnissä Diego dalla Palma Milan meikkejä.

Kysy lisää meikkiartisteiltamme!