Skip to main content

Kasvohoito - laitehoito - sokerointi - jalkahoito

Kosmetologi

Tervetuloa Kauneushuone Kristalliin – paikkaan, jossa hyvinvointi kohtaa kauneuden. Tarjoamme sinulle laajan valikoiman hoitoja, jotka hemmottelevat kehoasi ja mieltäsi kokonaisvaltaisesti. Ammattitaitoinen SKY-erikoiskosmetologimme Pauliina on omistautunut luomaan ainutlaatuisia hoitokokemuksia, jotka saavat sinut tuntemaan olosi raikkaaksi ja rentoutuneeksi.

"Olen erikoistunut kasvohoitoihin, ja ne ulottuvat aina decolteen alueelle saakka. Käytössäni ovat korkealaatuiset, ylelliset ammattikosmetiikkatuotteet. Palveluvalikoimassani on alan parhaimmistoon kuuluvat HydraFacial- ja Dermatude-laitekasvohoidot. Olen panostanut hoitojen suunnittelussa jokaiseen yksityiskohtaan taatakseni sinulle parhaan mahdollisen hoitokokemuksen.

Palveluni eivät rajoitu pelkästään kasvohoitoihin. Voit luottaa minuun myös kestovärjäysten ja sokerointien ammattilaisena. Palveluihini kuuluvat myös rentouttavat, hemmottelevat hieronnat ja jalkahoito. Haluan tarjota sinulle paljon enemmän kuin pelkän hoidon – haluan tarjota sinulle mahdollisuuden tuntea itsesi kauniiksi ja hyvinvoivaksi joka päivä.

Hoidon aikana kiinnitän erityistä huomiota juuri sinun tarpeisiisi. Räätälöin hoidon askel askeleelta, jotta se sopii täydellisesti juuri sinulle. Lisäksi saat minulta aina suosituksia kotihoitotuotteiden käytössä ja jokapäiväisessä ihonhoidossa, jotta voit ylläpitää hehkuvaa ihoa myös hoitojen välillä.

Haluan, että Kauneushuone Kristalli on paikka, jossa voit pysähtyä hetkeksi ja nauttia hoidon tuomasta hyvästä olosta."

Olemme täällä sinua varten, ja jokainen asiakas on meille arvokas. Kuuntelemme tarpeitasi ja toiveitasi kunnioittaen, jotta voimme tarjota sinulle parasta mahdollista palvelua ja hoitoa.

Tervetuloa kokemaan Kauneushuone Kristallin taianomainen tunnelma ja ammattitaitoinen hoito. Anna meidän huolehtia kauneudestasi ja hyvinvoinnistasi – ansaitset sen.

Ota yhteyttä

Sähköposti: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Varaa aika

https://khkristalli.fi/varaus

Kosmetologi Hämeenlinna

Lue lisää

Kosmetologi

Pauliina
SKY-erikoiskosmetologi